Dakterrastegel 500x500x45 Zwart zpg per stuk

Dit is een terrastegel geschikt voor de particuliere markt. Deze tegel is vergelijkbaar met de tegel in de reguliere bouwmarkten, echter heeft een iets hardere persing. Bovendien is de afwatering beter aan de onderzijde van de tegel. De tegel zal meest gebruikt worden naast zwembaden en op daken.
€ 9,79
  • bespaar 5% koop 140 voor € 9,30 per stuk

Omschrijving

Dit is een terrastegel geschikt voor bedrijven en de particuliere markt. Deze tegel is vergelijkbaar met de tegel in de reguliere bouwmarkten, echter heeft een iets hardere persing. Bovendien is de afwatering beter aan de onderzijde van de tegel. De tegel zal meest gebruikt worden naast zwembaden en op daken. Bovendien zijn al onze tegels TÜV gecertificeerd.

De rubberen tegels van Recycled Outdoor Solutions worden niet enkel gebruikt voor dakterrassen maar worden ook gebruikt bij balkonbekleding.

Ook als looppad zijn rubberen daktegels (rubberen dakterrastegels) goed inzetbaar. Deze dienen als bescherming van de dakbedekking en zorgen voor een goede bereikbaarheid van installaties op daken. 


Pen/gat verbinding

De rubberen daktegels van R.O.S. zijn ook met pen/gat verbinding te verkrijgen (Let op: dit geldt enkel voor de tegels met de volgende afmetingen: 500 mm x 500 mm en 250 mm x 500 mm)

Rubberen tegels met pen/gat verbinding hebben verschillende voordelen tenopzichte van tegels zonder pen/gat verbinding: zo hebben ze een stabielere ligging, zijn ze anti-diefstal en demontabel. 

In de tegel zijn 4 gaten aanwezig (aan de 2 zijdes). In deze gaten kunnen pennen geplaatst worden waardoor de rubberen tegels onderling verbonden worden met elkaar. 


Afmetingen en diktes

Kleuren: zwart, rood, groen, grijs en zand (op aanvraag)

Afmetingen: 500 x 500 / 500 x 250 / 1000 x 1000

Diktes: 30 mm , 40 mm, 45 mm, 50mm, 65 mm, 100mm

Waterdoorlatendheid: 920 mm/u


Voordelen

  • Licht van gewicht; 1 m2 weegt circa 18,4 kilogram
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geluiddempend
  • Vorstbestendig
  • Kindvriendelijk
  • Recyclebaar
  • Valbrekend
  • Beschermt de huidige dakbedekking (uitgezonderd pvc dakbedekking)
Meer informatie
Fabrikant Rubberen Tegels
Kleur zwart
Gewicht (kg) 1.000000
Eenheid stuk

Vragen over rubberen tegels

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Rubberen Tegels

De tegels zijn waterdoorlatend en voorzien van een noppenstructuur aan de onderzijde waar overtollig water onder door kan worden afgevoerd.

Onze tegel kunt u dus rechtstreeks op uw bitumen, EPDM, betonnen of zinken dakbedekking leggen.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : rood, groen, zwart, donkergrijs en lichtgrijs. De EPDM tegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, waaronder geel, blauw en mix-kleuren.

Garantie

Op al onze tegels geven wij 3 jaar garantie. Bovendien geven wij op onze valtegels 3 jaar garantie op de valdemping

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten binnen 5 werkdagen na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Hoek van Holland of Monster. Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.