Over ons

Ons verhaal

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) is een Zeeuws bedrijf en heeft zich sinds 2007 weten te specialiseren in het distribueren van rubberen toepassingen voor onder andere speelplaatsen en dakterrassen. Wij werken nauw samen met Aslon Rubber (onderdeel van Hecmar B.V.) en proberen op deze manier alle wensen van de klant te vervullen. 

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit valtegels, epdm tegels, grastegels, dakterrastegels en nog veel meer rubberen toepassingen. 

Wij vinden het belangrijk om een milieuvriendelijke en duurzame oplossing te bieden die past bij de huidige tijd. Dit doen we door te werken met rubberen tegels die gemaakt zijn van oude auto banden. 

Met onze Zeeuwse nuchterheid proberen wij onze klanten centraal te stellen. Door 7 dagen in de week bereikbaar te zijn kunnen wij onze klanten op elk moment van de dag helpen met deskundig advies. Ook denken wij graag mee met maatwerk projecten. 

Mocht je meer vragen hebben over ons, mail of bel ons dan gerust!

Duurzame productie

De tegels zijn, in Europa geproduceerd, vervaardigd van gerecycled rubber. Ze zijn veerkrachtig en sterk. De EPDM en Multiplay tegels zijn getest wat inhoudt dat het product dusdanig lage schadelijke stoffen bevat zodat dit niet schadelijk is voor mens en milieu.

Socials

Wij nemen je graag mee in ons verhaal. Deze kan je volgen op onze social media kanalen. Hier delen wij product nieuwtjes, projecten, ontwikkelingen en nog veel meer!

Copyright © ROS. All rights reserved.