Ons verhaal

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) is een Zeeuws bedrijf en heeft zich sinds 2007 weten te specialiseren in het distribueren van rubberen toepassingen voor onder andere speelplaatsen en dakterrassen. Wij werken nauw samen met Aslon Rubber (onderdeel van Hecmar B.V.) en proberen op deze manier alle wensen van de klanten te vervullen.

Wij vinden het belangrijk om een milieuvriendelijke en duurzame oplossing te bieden die past bij de huidige tijd. Dit doen we door te werken met rubberen tegels die gemaakt zijn van oude auto banden

 

Familiebedrijf-Recycled-Outdoor-Solutions
Rubberen-tegel.nl

Meer dan een decennia later is Recycled Outdoor Solutions uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf waarbij moeder (Loes Vrielink) en zoon (Floris Jan Beumer) aan het roer staan. Sinds 2022 is er veel veranderd binnen de onderneming, zo is niet alleen Floris Jan erbij gekomen maar is ook de naam van MI Groep naar Recycled Outdoor Solutions veranderd. "Deze naam dekt beter de lading van onze werkzaamheden"

Met onze Zeeuwse nuchterheid proberen wij onze klanten centraal te stellen. Door 7 dagen in de week bereikbaar te zijn kunnen wij onze klanten op elk moment van de dag helpen met deskundig advies. Ook denken wij graag mee met maatwerk projecten. 

Duurzame productie

De tegels zijn in Europa geproduceerd eb vervaardigd van gerecycled rubber. Ze zijn veerkrachtig en uitermate sterk. De EPDM en Multiplay tegels zijn getest wat inhoudt dat het product dusdanig lage schadelijke stoffen bevat zodat dit niet schadelijk is voor mens en milieu.

Duurzame-productie